Organizatori

neagu

   Ciprian Neagu – Convenor

  Ciprian s-a implicat activ în ultimii patru ani în mișcarea de dezbateri românească. Pe lângă participarea la competiții, a lucrat în mai multe echipe de
organizare pentru diverse evenimente ARGO. A căpatat experienta necesară pentru a coordona o echipa de voluntari si pentru a se ocupa de amănunte logistice. În principiu, atunci când aveți o problemă, el este unul dintre oamenii pe care ar trebui să-i trageți de mână ca să vă ajute.

Ca debater a fost campion national in 2013, campion la sectiunea de incepatori a Bucharest Cup 2013, finalist la ARGO Open 2013 si 5th Best Speaker la Saint George City of Debate VII.

_

_

amn

Ana Maria Neacsu

Campioana nationala in 2007, vice-campioana internationationala in 2008 si finalista la Best Debaters, competitia nationala de British Parliamentary, Ana-Maria si-a utilizat experienta din debate in domeniul comunicarii si relatiilor publice. Cu o experienta de 5 ani in domeniul voluntariatului si al fundraising-ului si o experienta de 3 ani in comunicare, ea asigura acoperirea media a evenimentelor ARGO si ajuta la dezvoltarea de noi parteneriate pentru ARGO.

_

alina

Alina Macelaru

Alina, PR Officer al ARGO, este studentă în primul an la Politehnică și face parte din lumea dezbaterilor de patru ani. În acest timp a evoluat de la debater la arbitru și mai apoi la trainer. Pe lângă participarea la competiții in rolul de competitor sau de arbitru, Alina a fost un membru activ în diferitele echipe de organizare ale competițiilor și evenimentelor ce poartă semnătura ARGO.

Advertisements